2023.06.02.TomiSpark

A hét őrültségét hozta össze a McDonald's

A mindenki által ismert gyorsétterem kínai vállalatánál úgy döntöttek, hogy egy egészen különleges módon ünneplik meg McNuggets 40. születésnapját. Ennek okán ugyanis létrehoztak egy olyan retró konzolt, amely pont úgy néz ki, mint a hírhedt csibefalatka.

Ha Kínában járna valaki a közeljövőben és lenne a zsebében 30 jüan, ami jelenleg olyan 1400 forintnak felel meg, akkor könnyedén beszerezheti a McNuggets alakú játékkonzolt. Ez nem vicc és nem is olyan emberek találmánya, akik megszállottan rajonganak a mekiért. A termék hivatalosan a kínai McDonald's neve alatt fut.

A fura alakú játékkonzol kiadásának apropója, hogy a McNuggets először 1983-ban, azaz éppen 40 évvel ezelőtt került fel az étlapra, ezért jó ötletnek tartották, hogy ilyen extrém módon tisztelegjenek előtte. A McDonald's ráadásul igyekszik mindenkit ráültetni a nosztalgiavonatra, mivel a csirkefalatra emlékeztető játékgépen kizárólag a Tetris fut el.

Fotók: McDonald's China

A GamesRadar cikke szerint Kínában a szülinapi meglepetést bármelyik vásárláshoz hozzáadhatják a fogyasztók cserébe a fentebb már említett összegért, mellé pedig ajándékba kaphatnak még egy hordozótáskát is, aminek szintén a McNuggets a témája.

A helyi McDonald's weboldalán található leírás alapján ez a játék visszarepíti a rajongókat a gyerekkorukba, amikor még a McNuggets is új dolognak számított. Ha valaki rajongója a 80-as évek témájú dolgoknak, akkor valószínűleg imádni fogja, a gond csak annyi, hogy ha nincs ott helyben egy ismerősünk, aki beszerzi nekünk a Retro Dodo által legyártott konzolt, akkor kénytelenek leszünk elrepülni Kínába. Ehhez ugyanis sajnos csak helyben lehet hozzájutni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram