2023.04.21.TomiSpark

A Google Meet újdonságával már a mobilneten is spórolhatunk

Kevesebb adatot használ majd az applikáció, ha aktiváljuk az új funkciót.

A Google videóchates szolgáltatása továbbra is elég népszerűnek mondható, azonban nem mindenki rendelkezik korlátlan mobilinternettel, így sokan gondban vannak, amikor otthonuktól távol kell a Meet appot használniuk.

Ezen változtat azonban valamelyest a cég újítása. Azt már megszokhattuk, hogy a saját kameránkat és mikrofonunkat is kikapcsolhatjuk, mostantól viszont arra is meglesz az esélyünk, hogy a beszélgetésben résztvevők kameraképét tiltsuk le.

Így kevesebbet fogyasztunk, ehhez pedig csak arra lesz szükség, hogy a frissítés után a részvevők neve mellett lévő három pöttyre kattintunk, majd ott kiválasztjuk a Don't watch menüpontot. Azon sem kell aggódunk, hogy esetleg ezt a másik fél meglátná, mivel ezt másnak nem jelzi a rendszer.

A szóban forgó frissítés április 18-án érkezett meg hivatalosan, de még nem mindenkinél jelent meg. A Google közleménye szerint a következő hetekben azonban minden felhasználó megkapja majd.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram