2022.11.20.TomiSpark

A Google az ünnepekre is új funkciókkal készül

Új megoldásokkal segítené a karácsonyi és szilveszteri felkészülésre felhasználóit a keresőóriás. Mivel ilyenkor rengetegen keresnek az ünnepi témákra, ezért a vállalatnál megkönnyítenék a dolgukat, de egyelőre ezeket csak az amerikaiaknak használhatják.

Az ünnepi időszak közeledtével a boltok kínálata a lehető leghamarabb a karácsonyi termékekből áll ki, nem beszélve a reklámokról, melyek napról-napra szembejönnek velünk. A karácsonyi készülődésnek azonban az interneten is megvan a nyoma, ugyanis ilyenkor rengetegen keresgélnek ezzel kapcsolatban.

Ezt a Google is jól tudja, ezért úgy döntöttek, két újdonságot is bevezetnek, amivel leegyszerűsítik a felhasználók életét. Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban, az ott élőknek viszont a Google Lens használatakor lehetőségük lesz rá, hogy a near me szavak keresőbe történő beírásával megtalálják, melyek azok a közelükben lévő boltok, ahol az általuk szkennelt terméket minél hamarabb beszerezhetik.

Ez a multikeresést bármivel működni fog a cég közleménye szerint, ahol egy másik újításról is szót ejtettek.

Mivel a vásárlások során sokan megéheznek és van, ahol inkább éttermi ételeket fogyasztanak szívesen leváltva ezzel a főzést, így a Google azt ajánlja, az érdeklődők írják be ide is a near me kulcsszavakat, hiszen ezek után a rendszer szinte azonnal feldobja a közelben található vendéglátóegységeket, melyekre szüksége lehet az érdeklődőknek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram