2022.10.13.TomiSpark

A Gamevice Flex kontrollert csinál az okostelefonokból

Október 25-től válik elérhetővé az a két részből álló játékvezérlő, amit mobilokhoz és iPad-hez terveztek. A nevét a legfőbb tulajdonsága miatt kapta, hiszen könnyen alkalmazkodik szinte bármilyen készülékhez. Tekintve, mennyien játszanak a mobileszközről, gyaníthatóan lesz igény a termékre.

Gyakorlatilag egy teljes értékű kontrollert kapnak majd azok, akik megvásárolják a Gamevice újdonságát a 9To5Mac beszámolója szerint. Az eszköz egy sajátos adapterrendszerrel oldotta meg a csatlakoztatás kérdését, így elviekben gyakorlatilag mindenféle telefonhoz illeszkedni tud, azt azonban nekünk kell kiválasztanunk, hogy androidos mobilra vagy iPhone-hoz választunk kiegészítőt.

A bemutatóban az egyik legnagyobb hangsúlyt arra helyezték, hogy a mobilon lévő tokokkal együtt is tökéletesen tud majd működni, ráadásul még a szükséges vezérlőpanelek mellett egy 3,5 mm-es jack csatlakozónak is helyet csináltak és ugyanez a helyzet a nagyobb verziónál, amit iPad-hoz gyártottak le.

Ami egyébként a gombok elrendezését illeti, ott az Xbox dizájnja adta az inspirációt, a gyártó weboldalán pedig már elindult az előrendelés. Az árak jelenleg 100 dollártól indulnak, ehhez azonban egy hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést is kapnak a vásárlók.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram