2023.03.17.TomiSpark

A Discord végre elérhető a PS5-ről

Hiánypótló újítást intézett el a Sony. A játékosok számára ez több szempontból is jó hír.

A keresztplatformos játékok esetében a Discord megléte óriási könnyebbséget tud jelenteni a felhasználóknak, amire már a legnagyobb konzolok gyártóinál is rájöttek, de nem mindenki reagált időben.

A Microsoft például már körülbelül egy éve elérhetővé tette a Discordot az Xbox konzoljain keresztül, a PlayStation esetében viszont a Sony jócskán nagy lemaradásba került ezáltal. Most azonban valamit jóvátettek, mivel egy új frissítésnek köszönhetően már a PS5-ről is elérjük a felületet.

Ez annyit tesz, hogy mostantól kezdve a PS5-ön keresztül hallhatjuk a többieket és az egyes chatszobákba is gond nélkül be tudunk majd lépni, de jóvátétel gyanánt más érdekességek is érkeztek a Sony részéről. Az új frissítéssel ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy egyszerűsített módon kérjünk képernyőmegosztást, a shop szűrője is fejlesztve lett, vagyis kezelhetőbbé vált, a konzol támogatni kezdte az 1440p-s VRR kimenetet, de azt is mi választhatjuk ki, milyen képet vagy videót akarunk feltölteni a PS appon keresztül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram