2022.06.01.TomiSpark

A Clear Mode már tesztelés alatt áll a TikTokon

Hamarosan egy újdonság jelenhet meg a népszerű videómegosztón, mely lehetővé tenné a figyelemelterelés nélküli görgetés élményét az alkalmazáson belül.

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett a móddal kapcsolatban, nemrégiben néhányan észrevetették egy frissítést a TikTokon. Matt Navarra közösségi média tanácsadó ezt a Twitteren mutatta meg követőinek.

A TechCrunch beszámolója szerint a felhasználók által közzétett képernyőfotókon látható, hogy a Clear Mode aktiválása után már nem láthatók a felhasználónevek, feliratok, hanginformációk és egyéb olyan apróságok, melyek normál esetben megtalálhatók.

A portál információi alapján azok a felhasználók, akik a korlátozott tesztben részt vesznek, és hozzáférnek az újításhoz, a képernyő megérintésekor és nyomva tartásakor látják a lehetőséget. Ha ezt megteszik, a Clear Mode a beállítás menüben a Hozzáadás a kedvencekhez gomb alatt jelenik meg. Erre kattintva aktiválódik a figyelemelterelés nélküli élmény.

Természetesen ennek kiszivárogtatása után a TikTok is reagált, ám a cég közleménye szerint egyelőre még nem sokat tudnak megosztani a tesztről, így viszont azt sem tudni, mikor kerülhet bevezetésre ez a funkció.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram