2023.06.05.TomiSpark

A ChatGPT már az Opera böngészőjébe is beépül

A technológia továbbra is hatalmas érdeklődésre tart számot, a cégek pedig ha tehetik, igyekeznek versenyelőnyhöz jutni ezáltal. Ezúttal az Opera fejlesztői léptek egyet, így a Bing keresője és az Edge böngésző után már itt is megjelenik a mesterséges intelligencia mégpedig Aria néven.

Az Ariát az oldalsávból lehet majd előhívni a TechCrunch cikke alapján. A portál arról számolt be, hogy a cég jelentése alapján ez rengeteg aprósággal segítheti majd a felhasználókat, mivel folyamatosan figyeli majd az internetes aktualitásokat.

Mindez nagyjából annyit jelent, hogy a több mint 180 országban bevezetett Aria segítségével sokkal könnyebben generálhatunk szöveget, gyűjthetünk információkat, kereshetünk a világhálón, de lényeges kérdésekre is választ kaphatunk majd ezáltal.

Az Opera részéről közölték, most még tesztfázisban van a böngésző új változata, ugyanakkor ők a ChatGPT-vel szemben ingyenesen adják a szolgáltatásukat. Ez azért is jó, mivel az MI folyamatosan tanulni fog, ezáltal pedig fejlődni, ami nekünk jelenleg egy fillérünkbe sem kerül.

Az Aria már itthon is elérhető, letölteni ide kattintva lehet, az Opera One telepítése, meg egy Opera-fiók kell hozzá.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram