2022.07.01.TomiSpark

A bútorokat is kitörli az IKEA legújabb alkalmazása

Ismét egyedi dologgal állt elő az ismert lakberendező áruház, ezúttal egy alkalmazás formájában. A Kreativ névre hallgató app nagyon könnyen átrendezi az általunk fotózott teret virtuálisan.

Nem először alkotott valami meglepőt az IKEA, ezúttal viszont olyan dolgot hoztak létre, ami sokak életét megkönnyítheti a bútorvásárlás, vagy egy lakásfelújítás kapcsán. Az IKEA Kreativ applikáció lényege, hogy könnyen és gyorsan megtekinthetjük, miként mutatnának az egyes megvásárolni kívánt bútorok a laksásunkban.

A bútorvásárlás egyik fő nehézsége, hogy a bemutatóteremben hiába mutat jól egy-egy darab, otthon nem biztos, hogy azt az összképet kapjuk, amit szeretnénk. Bár virtuálisan eddig is megtervezhettük az álomotthonunkat, a svéd áruház legújabb fejlesztésével ez a folyamat is jelentősen lerövidül.

Néhány éve az IKEA már próbálkozott hasonlóval a Place nevű alkalmazás révén, most pedig ezt sikerült továbbfejleszteniük annyival, hogy a Kreativban akár el is távolíthatjuk a meglévő bútorokat, helyükre pedig odapróbálhatjuk azt, amit kinéztünk magunknak.

Fotók: IKEA

A vállalat hivatalos közleménye szerint így a jövőben már jóval gyorsabb, és egyszerűbb lesz a döntés, főleg, hogy a termékeket akár méretarányosan is elhelyezhetjük.

„Az Ingka Group szenvedélyesen segíti az embereket abban, hogy jobb életet teremtsenek otthonukban, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink élményéhez hozzáadott értéket teremtsünk, mind online, mind offline. A Geomagical Labs innovatív, intuitív technológiája és az egyszerű digitális élmény révén hisszük, hogy az IKEA Kreativ lebontja a lakberendezési cikkek vásárlása előtt álló akadályokat, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy az inspirációtól a valóságig eljussanak, és megtervezzék tökéletes otthonukat” – mondta Parag Parekh, az Ingka Group digitális vezérigazgató-helyettese.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram