2021.09.02.admin-fazis

Minden, amit a megjelenő Red Magic 6S Pro-ról tudunk!

A Nubia Red Magic 6S Pro okostelefon várhatóan szeptember 6 -án, hétfőn érkezik. A teaserek már elárulták, hogy kívülről nagyjából megegyezik a Red Magic 6 Pro kinézetével, de belülről Snapdragon 888+ verzióra frissül chipszett. Ám ezen kívül még más érdekességekre is számíthatunk.

Várjuk együtt a Nubia Red Magic 6S Pro megjelenését a teaserek tanulmányozásával! Ebben a cikkben összeszedtünk minden fontos infót, amit tudni érdemes a Nubia Red Magic 6S Pro megjelenéséről!

Snapdragon 888+, CPU mag és 20%-kal gyorsabb AI motor a gyors teljesítményért

A Nubia már közzétett teaser anyagokat legújabb telefonjukhoz, a Red Magic 6S Pro-hoz, ugyanakkor mostanában új részletet fedtek fel a telefonnal kapcsolatban: a készülék Snapdragon 888+ chipkészlettel fog rendelkezni. Ez a chip CPU maggal, és 20%-kal gyorsabb AI motorral rendelkezik

A 6S Pro az alap modellhez hasonlóan aktív hűtéssel lesz ellátva, így a telefon sokkal nehezebben fog felforrósodni. Erre a funkciójára szükség is lesz, hiszen a 165 Hz-es képernyő működtetéséhez minden erejét bele kell adja.

A nagy teljesítményhez erőteljes hűtés dukál

A hőelvezetés az elmúlt időszakban nagy figyelmet kapott a csúcskategóriás okostelefonoknál. Ez különösen így van azoknál az eszközöknél, amik nagy teljesítményű chipszettel rendelkeznek. Ezért a Snapdragon 888+ táplálta Red Magic 6S Pro-nál is ez a helyzet.

A játékmárka rengeteg teasert tett közzé az új telefonra kifejlesztett, fejlett hűtési megoldásról. Az egyik ilyen kedvcsináló valamilyen űrszínvonalú technológiát mutat be grafén hűtőlappal, amihez kapcsolódik egy aktív hűtőventilátor, amely a telefon egyik alapvető funkciója lett.

A Red Magic 6S Pro várhatóan kialakításban nagyon hasonló lesz, mint a termékcsalád előző modelljei. Többek között azért gondoljuk így, mert a Peacekeeper Elite (PUBG Mobile) teaser fotóján teljesen látszik a telefon képernyője.

A fotó alapján a kijelző panelnek méretét 6,8 hüvelykesre lehet saccolni, ami AMOLED 1080p+ felbontással és 165 Hz frissítési frekvenciával rendelkezik. Az egy ujjal történő érintéses mintavételi frekvencia 500 Hz-re becsülendő, több ujj esetén 360 Hz.

A teljesítményt lehet még tovább fokozni: támogatva lesz a 720 Hz

A Red Magic 6S Pro mostantól támogatja a 720 Hz -es érintéses mintavételi frekvenciát, és a válaszidő mindössze 7,4 ezredmásodperc lesz. A képernyő méretei és funkciói várhatóan ugyanazok maradnak, mint az előző telefonon - 6,8 hüvelykes AMOLED 1080p felbontással és 165 Hz frissítési frekvenciával fog rendelkezni. A Nubia Red Magic 6S Pro várhatóan megtartja az aktív hűtést egy kis ventilátorral, és a hőelvezetést pedig továbbfejleszti grafén használatával.

Esetleg egy új telefon vásárlása helyett a meglévő készülékedet ruháznád fel védelemmel? Ez esetben nézz körül webshopunkban, ahol mobil kiegészítők széles választékából válogathatsz!

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram