2024.10.14.TomiSpark

Ha eleged van az óriási mobilokból, a NanoPhone-t mindenképp nézd meg

Durván két évtizeddel ezelőtt a mobiltelefonok jócskán kisebbek voltak és egy időben egyfajta trend volt, hogy a gyártók minél kompaktabb készülékekkel álljanak elő. A mai okostelefonok viszont ellenkezőleg, már egyre nagyobb méretet öltenek. Ez amilyen hasznos, sokaknak annyira zavaró lehet, így erre jelenthet megoldást a NanoPhone.

A jelenlegi legkeresettebb okostelefonok kijelzői nem véletlen növekednek folyamatosan. A különböző funkciók sokkal élvezhetőbbek a nagyobb képernyőn, főként a videók megtekintéséhez, de nem biztos, hogy erre mindenkinek szüksége van. Hogy szemléltessük a NanoPhone mennyivel zömökebb az átlagnál, az iPhone 15 Pro Max például 6,7 hüvelykes, a Google Pixel 9 Pro XL 6,75, míg a Samsung Galaxy S23 Ultra pedig 6,8.

Ehhez képest viszont a NanoPhone egy mindössze 3 hüvelykes HD-képernyőt kapott, így a mostani trendekhez mérten jóval kisebb. A telefon pedig nemcsak kisebb, de kevesebbet is tud mint az átlag. A Gizmodo szerint Android 10 fut rajta, kapott böngészőt, lehetőség van a videók streamelésére, illetőleg az olyan alapvető alkalmazások használatára, mint a WhatsApp és az Instagram.

NanoPhone - Tesztfázis.hu
Fotók: StackSocial

És körülbelül ennyi, persze kamerákat is kapott, de az sem túl erős. A hátlapon egy 5 megapixeles, míg az előlapon egy 2 megapixeles egység dolgozik, ezeken túlmenően viszont egészen jól hangzik a dual SIM támogatása, hogy egy 4G LTE-képes telefonról van szó, ráadásul a kijelző hiába kicsi, elég élénk képet ad.

Mindezt pedig egészen olcsón lehet beszerezni. A StackSocial forgalmazásában most épp le van értékelve 99 dollárra (36 ezer forint), de az eredeti 199 dolláros (73 ezer forintos) árcédula is egészen jónak mondható.

Akinek tehát nincs feltétlenül szüksége egy túlzottan erős és nagy okostelefonra, de egy mégis modern, alap dolgokat gond nélkül tudó készülékre igen, annak érdemes lehet elgondolkodni egy ilyen darabon. A NanoPhone készítői éppen ezért reménykedhetnek abban, hogy gyártmányukra jelentősebben mutatkozik majd igény.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram