2024.10.09.TomiSpark

Így lehet gyorsan személyre szabni Xbox és Nintendo mellé egy kontrollert

Ha valaki ugrálni szokott a két platform között, továbbá eleve szükségét érzi a betűkkel jelölt gombok elrendezésének megváltoztatását, annak itt egy megoldás a problémára. Jelenleg 69 dollárért hirdették meg azt a játékvezérlőt, amivel könnyedén lehetőség nyílik az ABXY gombok feliratának és funkcióinak testre szabására.

Az említett eszköz nem más, mint a GameSir új Tarantula Pro nevű terméke, amit aszerint lehet alakítani, éppen melyik platformon, Xboxon vagy Nintendón játszunk. A kontrollert úgy tervezték, hogy működjön a Nintendo Switch, az Xbox, a mobil (Android és iOS), a PC, a Mac, valamint a Steam fedélzetén egyaránt.

Minderre a Gizmodo cikke hívta fel a figyelmet. Az ebben leírtak alapján a Tarantula Pro egy fogaskerék-mechanizmust használ, hogy az előlapi gombok elrendezését a Nintendo Switch játékhoz szükséges XABY-ról az Xbox és PC játékokhoz szükséges YBAX orientációra változtassa. Az átalakítás egyszerűen az egyik gomb hosszú megnyomásával történik.

Fotók: GameSir

A nyomás hatására egy forgás történik a mechanikus keréken, ahol a gombok vannak elhelyezve, ezek pedig rögvest helyet cserélnek. Ehhez tartozik még RGB világítás, egy dedikált gyűrű a home gombhoz, valamint még külön világítás az ABXY gombokhoz. A vezérlő kilenc hozzárendelhető gombbal rendelkezik, köztük két gyorsan visszahúzhatóval hátul, NFC funkcióval és beépített hattengelyes giroszkóppal, miközben egy 1200mAh-s akkumulátor látja el energiával.

A GameSir egy másik jellemzője, amellyel a legújabb kontrollerén büszkélkedhet, a saját fejlesztésű Mag-Res TMR Sticks a más játékvezérlőkön kínált Hall Effect joystickok helyett. A vállalat szerint ezek pontosabbak, egyúttal tartósabbak is más megoldásokhoz képest. A Tarantula Pro már előrendelhető a gyártó weboldalán 69 dollárért, tehát átszámítva 27 ezer forintért.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram