2023.11.13.TomiSpark

Már nem kell sokat várni a GTA VI előzetesére

A Grand Theft Auto széria iránt mondhatni töretlen az érdeklődés, de akár az sem lenne túlzás, hogy ez az a játék, ami generációkon is képes átívelni. A legújabb epizód érkezéséről még nem jött hivatalos infó a játék fejlesztőjétől, ám a Rockstar Games azt már bejelentette, mikor jön az első valódi trailer.

A GTA rajongói örülhetnek, mivel decemberben jön az első hivatalos előzetese a hatodik epizódnak, amiről egyébként már 2022-ben is kiszivárogtak videók, ráadásul azokról utólag kiderültek, hogy nem hamis tartalmak voltak, hanem tényleg az ekkor még fejlesztés alatt álló játékból láthattunk részleteket.

A Rockstar Games azonban nemrégiben hivatalos bejelentést tett, amiben az előzetes mellett mindenkit emlékeztettek arra, hogy a csapat 25. évfordulóját ünnepli majd az év utolsó hónapjában, így tehát elég stílusos módon mutatják majd meg, mire is számíthatunk a jövőben.

Erről pár napja a Bloomberg is közölt egy cikket, melyben azt írják, hogy az újdonság a korábbi információknak megfelelően Vice City fiktív városában játszódik majd, de már találunk benne női karaktert is, a Rockstar Games pedig rengeteget dolgozott vele.

Utóbbit jól mutat, hogy állítólag már 2014-ben elkezdték a fejlesztést, a kiadó pedig jó eséllyel 2 milliárd dollárt is elkölthetett erre, mivel egy igazán grandiózus játékot akarnak kiadni a kezük közül. Ezzel egyszerre a Bloomberg szerint a cégnél komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy rendbe tegyék a munka-magánélet egyensúlyát, miután az alkalmazottak kiégésre panaszkodtak a 2018-as Red Dead Redemption 2 készítése során.

A GTA-t egyébként nem véletlenül akarják folytatni, sokan imádták a korábbi kiadásokat, az egész szériából pedig már 400 millió példány is gazdára talált és csak a legutóbbi ötödik változat 185 milliót eladást eredményezett.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram