2023.04.21.TomiSpark

XMAGE Awards néven jön a Huawei fotós pályázata

Új nevet kapott a márka mobilfotós versenye, amivel komoly pénzt kereshetnek a legjobbak.

2017 óta elképesztően sokan, eddig közel négymillióan jelentkeztek a fotós verseny különböző kategóriáiba amit egészen mostanáig Huawei Next Image Awards néven ismerhettünk, 2023-ra viszont újragondolták a dolgokat.

Így lett belőle XMAGE Awards, aminek nyomós oka volt, hiszen a saját technológiájukra utaltak ezzel, vagyis az XMAGE képalkotó technológiára. A pályázat mottója az „Inspiráld a világot” lett, amivel azt szeretnék üzenni mindenkinek, hogy az egyedi képekkel, önálló alkotásokkal bombázzák őket.

Ezúttal a Porté, a Helló, a Művészet és divat, az Éjszakai séta, a Szabadtér, az Akció, a Történetmesélés, valamint a Forgatókönyv kategóriákban lehet nevezni. Fontos megjegyezni, hogy a Történetmesélés esetében a 3-9 képből álló képsorozatokat várják, de videókkal is lehet jelentkezni.

Utóbbiakkal a Történetmesélő rövidfilm, illetőleg a Történetmesélő hosszú film kategóriákban lehet indulni, de ahogy itt, úgy a fotós szegmensek esetében is csak akkor tudunk jelentkezni, amennyiben a felvételeket Huawei készülékekkel rögzítettük.

Érdemes megpróbálni, mivel a három fődíjas akár 10 ezer dollárt is nyerhet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram