2022.12.30.TomiSpark

Ezúttal a Star Wars rajongóinak kedvezett a Samsung

Úgy tűnik a koreai cég nagyon beleállt a népszerű szériák témájában kiadott kiegészítők gyártásába. Karácsony második napján a Pokémon mellett a Star Wars is terítékre került.

Azt már karácsony előtt tudni lehetett, hogy december 26-tól kezdve mindenki számára elérhetővé váltak a Pokémon tematikájú cuccok. Ezek óraszíjból, valamint fülhallgatóhoz és telefonhoz készült tokokból álltak, a cég részéről viszont a Star Wars rajongóiról sem feledkeztek meg, így karácsony végén azok is jól jártak, akik ezt a brandet részesítik előnyben.

A Samsung weboldalán az említett napon megjelent egy Millenium Falconra emlékeztető szíj, ami a Galaxy Z Flip 4-hez érkezett, de ugyanehhez a telefonhoz lehet megvásárolni egy speciális gyűrűs tokot, mindkettőt narancssárga és fehér színben. A tok 40, a szíj pedig 20 dollárért kerülhet birtokunkba a Star Wars Galactic Holiday Accessories nevű csomagból.

Fotók: Samsung

Akárcsak a Pokémon esetében, úgy itt is készült pár dolog az okosórákhoz és a fülesekhez, így a Galaxy Watch 4-5 modellekhez egy komplett tok és szíj kombinációt kaphatunk, de a Galaxy Buds 2, a Galaxy Buds 2 Pro, illetőleg a Galaxy Buds Live is termékekhez is jár egy rendhagyó Csillagok Háborúja témáját feldolgozó tok. A felsoroltak ára egyesével 50 dollár.

Amennyiben esetleg mindegyikre szükségünk lenne és nem darabjával vennénk meg a kiegészítőket, akkor csomagban is megvásárolhatjuk őket, ezért viszont már 150 dollárt kell kiadnunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram