2022.10.11.TomiSpark

Megérkezett a Verzion és a Razer hordozható konzolja

Készült egy újabb alternatíva azoknak, akik kézi játékkonzolban gondolkodtak. A Nintendo Switch és a Valve Steam Deck jelenleg uralja ezt a szegmenst, a versenybe viszont a Razer Edge 5G is beszállna.

A Las Vegas-ban tartott Mobile World Congress 2022 eseményen leplezték le néhány nappal ezelőtt a Razer Edge 5G névre hallgató eszközt, amit a telekommunikációs cég a Razerrel és a Qualcommal alkotott meg közösen. Az újdonság rövidke és elég szűkszavú bemutatóján úgy dicsekedtek vele, mint az világ első olyan kézi konzolja, mely 5G képes, mivel működése során erősen támaszkodni erre a technológiára.

Az apróbb részletekbe egyelőre nem mentek bele, néhány dolgot azonban így is elárultak az érdeklődők számára. Az eszköz a nemrég bejelentett Logitech G Cloudhoz hasonlóan Androidot futtat majd és képes lesz a játékok futtatására, függetlenül attól, hogy azt letöltötték-e, esetleg konzolról streamelték, vagy közvetlenül a felhőből érik el.

A Gizmodo hírei szerint a konzol, mely a Snapdragon G3X Gen 1 Gaming Platformra épül, nem lesz annyira erős, mint a Steam Deck, azonban elég tisztességes teljesítményre lehet képes. Az érdekesség, hogy mivel ez csak egy előzetesnek tudható be, így a portál értesülései szerint még az sem elképzelhetetlen, hogy az elnevezésen is változtatnak.

Bővebb tájékoztatás a termékről majd október 15-én várható, a RazerCon nevű rendezvény idei kiadása során.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram