2022.10.01.TomiSpark

Kisebb és könnyebb lett a Magic Leap AR-szemüvegének új generációja

Két kontinensen is elérhetővé vált a Magic Leap 2, ami elődjéhez képest lényegesen kényelmesebb kialakítással rendelkezik, az ára viszont nem lett kellemesebb.

Méretét tekintve 50 százalékkal kisebb, ami pedig a súlyát illeti 20 százalékkal könnyebbé vált a Magic Leap legújabb kiterjesztett valóság szemüvege, amit 19 országban kezdenek el értékesíteni. A Magic Leap 2 alapvetően nem az átlagos felhasználóknak lett kitalálva, az ipar, a kiskereskedelem, az egészségügy és más olyan területek számára ajánlott, ahol az árat könnyen ellensúlyozhatja a nyereség, miután az alapmodell 3299 dollárba kerül.

Fotók: Magic Leap

Azok, akik ennél is többre vágynak, még többet fognak kiadni érte, a Developer Pro kiadásért már 4099 dollárt kérnek el, az Enterprise pedig 4 999 dollárt kóstál. Utóbbi kettőről mindenképp érdemes tudni, hogy vállalati vásárlóknak szánják, akik egyéb üzleti szolgáltatásokat kapnak mellé, így például korai hozzáférés jár nekik a rendszeres frissítésekhez és az extra eszközökhöz.

A Magic Leap azt is ígéri, hogy az AR jobban láthatóvá válik erős fényben köszönhetően a dinamikus sötétítésnek. A lencse optikája állítólag jobb minőségű képeket és könnyebben olvasható szöveget biztosít, és a vállalat a hasonló hordozható eszközöknél szélesebb látómezőt ígér. A termékben egy négymagos AMD Zen 2 alapú processzor és egy 12,6MP-es kamera dolgozik, 256 GB tárhely áll a rendelkezésünkre, és 60FPS-es kézkövetés a különböző gesztusokhoz.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram