2022.06.15.TomiSpark

Jövőre érkezik a Gran Turismo film

Fontos döntést jelentett be a Sony a napokban. A PlayStation egyik legnépszerűbb autós játékából ugyanis mozifilmet készítenek, amihez egy ismert rendezőt kértek fel.

2023. augusztus 11-én mutathatják be a Columbia Pictures gondozásában azt a filmet, mely a PlayStation konzolokra elérhető Gran Turismoból készül majd. A film rendezője Neill Blomkamp lesz, akinek nevéhez többek között a District 9 is fűződik.

A Deadline és az Engadget információi szerint a film egy igaz történeten alapul, és egy Gran Turismo játékos történetét meséli majd el, aki esélyt kap arra, hogy profi autóversenyző legyen. A játékosoknak néhány éven át a GT Academy-n keresztül volt útjuk a valós autósportba.

Ez a legújabb példa arra, hogy a Sony többet is kihoz az egyes játékaiból, amiből az utóbbi években egyfajta tendencia alakult ki. Ez a portálok szerint prioritássá vált a cég számára, a PlayStation Productions égisze alatt.

A The Last of Us és a Twisted Metal alapján már készül egy-egy sorozat, de a Sony nemrégiben arról is beszámolt, hogy a Horizon és a God of War adaptációja a Netflixen, illetve az Amazon Prime Videón lesz elérhető. A Gran Turismo film tehát bő egy év múlva kerülhet bemutatásra, de már azt is tudni lehet, hogy egy tévésorozaton törik a fejüket a háttérben, igaz erről bővebb információk egyelőre még nincsenek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram