2022.04.01.TomiSpark

Egy retro stílusú lámpa, amely a Spotifyról indít zenét

Az IKEA áruházában rengeteg látványos kiegészítőt találhatunk, a legújabb multifunkciós termékük viszont tényleg nagyon menőre sikerült. A Vappeby egy régi lámpásra hasonlít, de nemcsak fényforrásként tudjuk hasznosítani, mivel Bluetooth hangszóróként is tökéletes lehet.

Az igazi tökéletes kerti kiegészítőt akarta létrehozni az IKEA, az első jelek pedig arra utalnak, hogy sikerrel jártak. A svéd vállalat legújabb találmánya egy olyan kültéri lámpa, ami zenelejátszóként is funkcionál, ráadásul megkapta a Spotify Tap integrációt is. Utóbbi lényege, hogy az erre alkalmas kütyükön onnan folytathatjuk a lejátszást, ahol egy másik eszközön abbahagytuk. Mindezt anélkül is megtehetjük, hogy megnyitnánk az alkalmazást a telefonunkon.

A Spotify továbbra is az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás, a kerti összejöveteleken pedig sokaknál elengedhetetlen kellék a zene, de a Whatwifi információi szerint a Tap szolgáltatás eddig főként fejhallgatókon szerepelt, így például a Sony LinkBuds, a Jabra Elite 4 Active, a Bose QuietComfort és a Bose Noise Cancelling nevű eszközökön.

Fotók: IKEA

A Vappeby tehát egy olyan kompakt temék, mely összeköti a kellemest a hasznossal, mindezt majdnem 25 ezer forintért. Az alkotók egyébként azokra is gondoltak, akik esetleg nem a Spotifyról válogatnak zenét, mivel más szolgáltatásokkal is kompatibilis.

Az IKEA ettől a hónaptól kezdi meg a forgalmazást, és a cég weboldala szerint már itthon is elérhető, kék, valamint szürke színekben, a töltéshez pedig egy USB-C kábelt is mellékelnek a csomagban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram