2022.03.01.TomiSpark

Mágneses töltéssel érkezhet a ZTE Nubia Z40 Pro

Meggyőző tulajdonságokkal ruházták fel a kínai márka készülékét, mely az első olyan Androidos telefon lett, ami mágneses vezeték nélküli töltésre képes. Bár sokak számára jó választás lehet, egyelőre az sem biztos, hogy a nemzetközi piacon forgalmazzák majd.

Magyarországon ugyan nem tartozik a legnépszerűbb márkák közé, a ZTE továbbra is a világ egyik legismertebb cége, Kínában pedig az élmezőnyben van a multinacionális vállalatokat tekintve. A mobilok piacán néhány napja a Z40 Pro készüléket jelentették be, igaz először még csak a kínaiak számára lesz elérhető.

Noha arról még nem volt szó, hogy a jövőben a globális piacon is eladnák az újdonságot, a tulajdonságait tekintve jó esélyeik lennének a riválisokkal szemben. A GSM Arena információi szerint a telefon egy 6,67 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami Full HD+ felbontásban jeleníti meg a tartalmakat, a fényereje pedig igazán erős, mivel elérheti az 1000 nitet is.

A Z40 Pro a Snapdragon 8 Gen 1 által működik és az android 12 rendszert futtatja, amihez a választott verzió függvényében 8, 12, vagy 16 GB RAM kerülhet, de a tárhely tekintetében is több lehetőség van. A vásárlók a 128, 256, 516, továbbá az 1 TB-os kivitelből választhatnak majd. Ami a kamerát illeti, egy tripla egységről van szó, ami egy 64 megapixeles elsődleges egységből, egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy egy 8 megapixeles telefotó modulból áll. Az előlapi kamera sem lett gyenge, itt egy 16 megapixeles szelfikamerával dolgozhatnak a felhasználók.

Bár ezek is biztatóan hangzanak, az eszköz a töltési módjával nyerhet meg sok embert. A hivatalos információk szerint a limitált számban készülő Gravity Edition kiadáshoz jár majd a vezeték nélküli mágneses töltés lehetősége. Ebben a változatban egy 4600 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve, vezetéken keresztül pedig a 66 W-os töltést fogja támogatni. Ennél némileg erősebb 5000 mAh-s akkuval és 80 W-os vezetékes töltéstámogatással lesz elérhető az többi verzió esetében, de már mágnesek nélkül.

A kezdőár jelenleg 3 399 jüan, (175 ezer forint), míg a legdrágább kivitelért 4 299 jüant (221 ezer forint) kell kifizetni az érdeklődőknek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram