2022.02.07.TomiSpark

Ez a telefon lehet az OPPO következő zászlóshajója

Már januárban is kiszivárgott néhány részlet a kínai márka legújabb készülékéről, az elmúlt napokban azonban egyre több dolgot lehetett megtudni a hamarosan érkező Find X5 Pro-val kapcsolatban.

Még mindig fiatalnak és némileg ismeretlennek számít az OPPO. A vállalatot 2004-ben alapították, az okostelefonok piacán viszont folyamatosan fejlődni tudtak az utóbbi években és egyre magasabbra törtek. A tavaly év első negyedévében globálisan a negyedik helyen álltak ebben a szegmensben, az idén pedig egy újabb csúcskészülékkel érkeznek majd.

A The Verge és a WinFuture hírei alapján Find X5 Pro néven érkezhet majd a telefon, melyről pár dolog már kiszivárgott a sajtóban az idei év elején. Ezek alapján egy Snapdragon 8 Gen 1 processzorral rendelkezik majd, továbbá egy Qualcomm Adreno 730 grafikus chippel, 12 GB RAM és 256 GB belső tárhellyel, továbbá egy 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel, ami 3216 x 1440px felbontásra és 120Hz-es képfrissítési frekvenciára lesz képes.

A WinFuture azt is kiderítette, hogy a telefon 5000mAH kapacitású akkumulátorral lesz kapható, ráadásul a 80W-os gyors töltés is lehetősége is fenn áll majd. Ami a kamerákat illeti, hátul egy 50 megapixeles fő és egy egy 13 megapixeles telefotó kamerával rendelkezhet, előre pedig egy 32 megapixeles előlapi egység kerülhet.

Az induló ár elvileg 1200 euró, vagyis átszámítva durván 410 ezer forint lehet a jelenlegi árfolyam szerint.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram