2022.01.16.TomiSpark

Vezeték nélküli töltést kaphat az iPad Pro

Szépen lassan érkeznek az információk az Apple által gyártott tabletek legújabb verziójáról. A hírek szerint a szokásos frissítések mellett a MagSafe töltés és vadonatúj chip is érkezik.

Már az előző év végén elkezdtek pletykálni arról, hogy 2022-ben több új iPad is érkezhet, így tehát jövőre menetrendszerűen következhet a tizedik generáció. Az elsőt még 2010-ben mutatták be, akkor ugyan sokan nem látták értelmét a terméknek, végül a gyártónak lett igaza, hiszen külön piaca lett a tableteknek.

Az újdonságokról egyre több információ jelenik meg, a 9to5Mac forrásai például azt állítják, hogy az Apple egy olyan frissítéssel készül a pro változathoz, amely MagSafe vezeték nélküli töltést tartalmazna, de nem feltétlenül úgy, ahogyan azt várnánk. A korábban bejelentett, üveglap helyett egy fém elemet használnának, ez a megnagyobbított Apple-logó segítségével töltene, gyorsabban mint egy iPhone, a töltőt pedig erősebb mágnesek tartanák a helyén.

A felfrissített iPad Pro tartalmazna még néhány univerzális fejlesztést, köztük egy nagyobb akkumulátort, egy iPhone 13 stílusú kamerasort, valamint egy vadonatúj chipet is. a 9to5. A hírek alapján ez az M2-es lenne az, ami az új MacBook Air esetében is is várható, így a készülék jobb teljesítményre lenne képes.

A frissítésekhez konkrét időpont egyelőre nem tartozik, bár több helyen említettek egy tavaszi eseményt, ezeket hivatalosan még sehol sem erősítették meg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram