2021.12.21.TomiSpark

Jönnek az újabb hajtogatható telefonok

A Samsung nagy sikert könyvelhetett el ebben a kategóriában, ám ahogyan az várható volt, megérkeztek a riválisok is. Az Oppo és a Xiaomi már legyártotta a saját verzióját, a termékek száma viszont tovább növekszik majd a következő esztendőben.

Elég gyerekcipőben járnak még a hajtogatható okostelefonok, így nem véletlen, hogy a Samsung elég nagy reklámkampányt épített ki ezeknek a készülékeknek, a szponzorált YouTube videókban például elég sokszor feltűnnek.

Természetesen a többi gyártó sem ült ölbe tett kézzel az elmúlt hónapokban, többen is megjelennek majd a jövőben hasonló termékekkel. A Xiaomi esetében újabb verziókról számoltak be, az Oppo is tovább szélesíti majd a kínálatot, de a Honor és a Vivo is nagy dobásra készül.

Az Oppo nemrégiben jelent meg a Find N névre hallgató mobillal, amely eléggé hasonlít a Galaxy Z foldra, ugyanakkor jóval kisebb és a Techradar hírei szerint ez még csak a kezdet, hiszen több ilyen készüléket is bejelenthetnek majd. A Xiaomi idén hozta ki az Mi Mix Fold készüléket, amelynek lassan a folytatása is megérkezhet, mégpedig egy méretnövekedéssel is egybekötve.

Állítólag az eddigi 8,01 colos belső panel, 8,1-re növekedhet, de a GSM Arena információ alapján a Samsung szállíthatja majd a képernyőket. A Vivo is be akar szállni a versenybe, ezért 8,03 colos kijelzővel és tulajdonképpen hasonló tulajdonságokkal rendelkezhet a saját eszközük, mint az Mi Mix Fold második generációs változata, de készülődnek a Honornál is.

Honor Magic Fold

A Huawei csoport által létrehozott márkánál elvileg egy Magic Fold nevű telefont akarnak létrehozni, amiről egyelőre nem sokat tudni, annyit azonban igen, hogy a Snapdragon 8 Gen 1 chipet használja majd és az ő gyártmányuk is erősen a Xiaomi által megkezdett vonalat követheti.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram