2021.11.18.TomiSpark

Különleges teljesítményre képes az Ulefone új készüléke

Nem akármilyen adatokkal érkezett meg a kínai márka legújabb telefonja, mely akár a víz alatt is kiválóan működik és meglepően erősnek tűnik.

Sokaknak valószínűleg még mindig ismeretlenül hangzik az Ulefone márka, hiszen még csak néhány éve forgalmaznak okostelefonokat, azt viszont nem állíthatjuk, hogy egy vadonatúj cégről lenne szó. A vállalatot még 2006-ban alapították, nyolcévnyi működés után pedig 2014-ben hozták ki az első saját terméküket ebben a szegmensben.

A céljuk azóta sem változott, szeretnének minél magasabbra jutni a nemzetközi piacon, ennek pedig egyik legjobb módja az volt, hogy kedvező árú telefonokkal jelentek meg, ezúttal pedig készüléket mutattak meg a közönség számára, amellyel minden eddiginél többre vihetik. Ez az Armor 14 névre hallgat és a promócióra is nagyon odafigyeltek, ami a gyártó hivatalos YouTube csatornájára feltöltött videókból is látszik.

A GSMArena által közzétett információk alapján a telefon hihetetlenül strapabíró. A kamera víz és porálló, erre pedig elég nagy hangsúlyt fektettek, mivel még a csatlakozókat is ellenállóvá tették. A bemutató videók alapján is kicsit olyan, mintha eleve kültéri használatra és főként olyan emberek számára tervezték, akik szeretnek kirándulni és nehezebb körülmények között használni a telefonjukat.

A rendelkezésre álló eszközök között ugyanis található iránytű, zseblámpa, fül és fejhallgató nélkül is működőképes FM rádió, de ilyen például a hangerőmérő is. Az NFC manapság már nem újdonság egy ilyen készülék esetében, az viszont szimpatikusnak tűnik, hogy az oldalsó fizikai gombok személyre szabhatóak, vagyis mindenki olyan funkciót működtethet ez által, amilyet csak szeretne.

Ennél is figyelemre méltóbb azonban az akkumulátor, mégpedig a 10 ezer mAh-s teljesítménynek köszönhetően. Lehetőség van 18 W-os vezetékes, de 15 W-os vezeték nélküli töltésre is és a hírek szerint elég hosszú üzemidővel lehet számolni. Említést érdemel még a 6,25”-es FullHD+-os kijelző, ami pedig a kamerát illeti, a hátsó 20 MP-es, míg az elülső 16 MP-es. A telefon alapvetően 64 GB belső tárhellyel kapható, de ez bővíthető 1 TB-ra microSD kártyával, a működésről pedig a MediaTek nyolcmagos Helio G35 processzora gondoskodik.

Ami biztos, hogy elsőre nagyon jól hangzanak ezek az adatok, így mindenképpen érdemes lesz figyelni erre a készülékre a jövőben, főleg azért, mert a tudásához mérten még viszonylag olcsónak is tűnik. Az eszköz ára jelenleg 220 dollár, vagyis durván 70 ezer forintot kell rászánnia annak, aki szeretné megvásárolni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram