2021.07.12.admin-fazis

A legjobb olcsó okostelefonok 2021-ben

Ha a legjobb olcsó okostelefont keresed, nyilvánvalóan pénzt szeretnél megtakarítani, vagy csak szimplán nem akarod évről évre a divat miatt kiadni a fizetésed 40-50%-át egy telefonra. Mivel a költségtakarékos megoldások mindenkinek mást jelentenek, ezért különböző ár-szegmensekre bontottuk a felsorolást, hogy minden költségvetéshez igazodó készülékből szerepeltessük a legjobbakat. A listán szereplő telefonok egyébként széles körben elérhetőek és minden bizonnyal elnyerik a tesszésedet, hiszen kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A legjobb telefon 600 dollár alatt- Samsung Galaxy S10e

A Samsung Galaxy S10e megfizethető változata a Galaxy S10-nek. Igaz, hogy némileg kevesebb funkcióval rendelkezik, de ennek ellenére még mindig lenyűgöző tudású. A teleobjektív, a nagyobb felbontású kijelző és a képernyőn található ujjlenyomat érzékelőn kívül nem sok kompromisszumot kell kötni a két telefon között.

Az 5,8 hüvelykes kijelző Full HD+ felbontása lenyűgöző, méretéből adódóan pedig kényelmes használatot biztosít. A készülék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely manapság elvárható, így kifejezetten jó üzlet, ha a Samsung Galaxy S10e-t választod.

A legjobb okostelefon 400 dollár alatt- iPhone SE 2020

Az Apple rajongók évek óta ragaszkodnak az új iPhone SE-hez, mely most nagyobb, mint elődje volt. Ugyanaz a lapkakészlet hajtja, mint az a csúcsminőségű iPhone 11-et, ami azt jelenti, hogy szinte ugyanolyan erős, mint az Apple csúcskategóriás készülékei.

Ennek alapján elmondhatjuk, hogy az iPhone SE 2020 nem csak gyors, hanem több iOS 13 verzióval is kompatibilis, akárcsak az iPhone 8 vagy iPhone XS. A telefon egyébként 12 MP-es hátsó kamerával, 7MP-es előlapi kamerával, 2 GB RAM-mal és 64 GB-os vagy 256 GB-os tárhellyel rendelkezik. Az 1821 mAh-s akkumulátor persze nem éppen kiemelkedő, de az elvárásoknak teljesen megfelel, ráadásul támogatja a gyorstöltést is.

A legjobb okostelefon 300 dollár alatt- Moto G Power 2020

A Moto G Power jelentős változásokon ment keresztül a tavalyi évhez képest, ami több annál, hogy erősebb akkumulátort kapott. A hátsó fő kamera 16 MP-es felbontású, 8 MP-es teleobjektívvel, 2x-es optikai zoommal, 8 MP-es ultraszéles lencsével, (ami egyébként 118 fokos látómezővel rendelkezik), emellett egy 2 MP-es makro objektívvel is rendelkezik.

Emellett képes a 4K videókészítésre is. A Snapdragon 665 lapkakészlet, a 6,4 hüvelykes kijelző, az éles Full HD + felbontás már csak hab a tortán. Az árhoz képest jó teljesítményt nyújt, érdemes próbára tenni a készüléket.

A legjobb okostelefon 200 dollár alatt- Moto G Fast

Ha a legújabb Moto G sorozat elnyerte a tetszésed, de mégis egy olcsóbb verziót szeretnél, akkor a Moto G Fast éppen neked való telefon. Még mindig a Snapdragon 665 Chipset hajtja, 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel.

Kifejezetten jó áron kaphatunk egy meglehetősen modern telefont, a 6,4 hüvelykes HD kijelzője rendkívül szép képet biztosít. Az ujjlenyomat leolvasó, a fejhallgató csatlakozó és a gyorstöltés lehetősége még vonzóbbá teszi a telefont. Operációs rendszerét tekintve az Android 10 fut rajta, ami jó teljesítményt nyújt.

Emellett figyelemreméltó kamerával is rendelkezik, ami lehetővé teszi a szinte már csúcsminőségű képek készítését. Ez az olcsó telefonokon általában nem jellemző, így ez is egy érv a készülék vásárlása mellett.  

Reméljük cikkünk segítségével te is könnyebben megtalálod a neked való telefont, hiszen jól látható, hogy az alacsonyabb költségvetésű készülékek is lehetnek nagyon erősek. Bízunk benne, hogy összeállításunkban rálelsz a számodra megfelelő ár-érték arányú okostelefonra,  az biztos, hogy a fent felsorolt készülékekkel jó vásárt csinálsz.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram