2021.08.26.admin-fazis

Google Pixel Buds A-series: jobb lenne, mint az elődje?

Ez a Google harmadik kísérlete a Pixel Buds piacra dobására. Először az első generációs vezetékes Pixel Buds jelent meg, majd a Google tavaly megjelentetett egy vezeték nélküli Pixel Buds modellt is, ami óriási sikert aratott. A legújabb TWS fülhallgató modell is nagyon hasonlóan elődjéhez, és a funkcióik sem sokban különböznek egymástól.

A legújabb modell azért lehet vonzóbb a nagyközönség számára, mivel sokkal kedvezőbb áron lehet a miénk, mint az előző TWS füles. Na de nézzük meg közelebbről a Google Pixel Buds A-series funkcióit.

Ilyen a vezetéknélküli füles külsője

A Pixel Buds A-series egy USB-A-USB-C töltőkábelt és egy útmutatót is tartalmaz. A Pixel Buds A-series kialakítása nagyon hasonló a tavalyi Pixel Buds-hoz. A töltőtok nagyjából azonos méretű, de 8 grammal könnyebb (53 g).

A tok teteje nagyon erősen tartja magát – becsukás után egyáltalán nem mozdul el. A mágneses kapocs elég erős ahhoz, hogy zárva tartsa a tokot, ám ha viszonylag nagyobb magasságból leejted a töltőtokot, akkor már a fülesek biztosan kirepülnek a tokból. A fülesek viszonylag kicsik és egyenként 5 gramm súllyal rendelkeznek. Ez pozitív, mivel így elég könnyűek ahhoz, hogy teljesen megfeledkezzünk a viselésükről.

A fülesek többnyire műanyagból készülnek. A felülete lágy matt felületű, míg a hátoldal fényes. Mindkét füles IPx4 víz- és izzadságállósággal rendelkezik.

A Google Pixel Buds csupán egy méreteben áll a nagyközönség rendelkezésére. Ha problémáid adódtak a tavalyi Pixel Buds méretével, és esetleg azt remélted, hogy az idei fülesben változtattak ezen, sajnos csalódnod kell. A méreteik teljesen ugyanolyan maradtak. Ez nem azt jelenti, hogy a füleseket kényelmetlen lenne hordani, viszont akinek a tavalyi füles méreteivel problémái voltak, azoknak ezzel a fülessel is lehet..

Na de mi a helyzet a hanggal?

Annak ellenére, hogy nem tudja alkalmazni az egyéni EQ-beállításokat, a Pixel Buds A-Series kifejezetten jó hangot ad. A hangzásban tökéletes egyensúlyban vannak a közepes és a magas hangok egyaránt. Bár a mélyhangok egyeseknél gyengének bizonyulhatnak, a Bass Boost opcióval kategóriákkal élvezhetőbbé válik a basszus

Viszont nem mehetünk el amellett, hogy attól függően, hogy milyen műfaj zenét hallgatsz, a magas hangok kissé reszelősek lehetnek. A hívás hang közel tökéletes, így ezzel nem lehet problémája az átlag felhasználónak. Összeségében a fülesek meglepően jól hanggal rendelkeznek ebben az árkategóriában, ezért biztosan le fogják nyűgözni az átlagfogyasztót – különösen a Bass Boost használatával.

Androiddal gyorsan kapcsolódnak a fülesek

Amennyiben Android mobilod van, a Fast Pair beállítás villámgyorssá teszi a fülhallgató megtalálásának a folyamatát. A Pixel Buds egyik modellje sem támogatja a többpontos párosítást, ezért manuálisan kell párosítanod a Bud-okat minden alkalommal, amikor Android-telefonról PC-re szeretnél váltani.

Míg a Pixel Buds technikailag kompatibilis az iOS rendszerrel, az androidos telefonnal való párosítás sokkal könnyebb. Ha nem Pixel típusú Android-telefonod van, akkor is elérhető az összes funkció a Pixel Buds alkalmazásból. Innen módosíthatod a beállításokat, megcsengetheted a fülest, és még sok egyéb dolgot csinálhatsz az app segítségével.

Összességében egy meglepően jó fülesről beszélünk a saját árkategóriájában. Esetleg mégis inkább egy vezetékes fülhallgató mellett döntenél? Ezesetben nézz körül kínálatunkban, ahol fülhallgatók széles választékából szemezgethetsz. Ám nemcsak fülhallgatók állnak a rendelkezésedre, hanem majdnem minden létező mobil-, tablet-, számítógép- és laptopkiegészítőt megtalálhatsz a kínálatunkban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram