2021.02.10.admin-fazis

3 okostelefon, amit izgatottan várunk 2021-ben

Ez az év már most erősen indít okostelefonok terén, hiszen a Samsung Note szériája igen magasra tette a lécet. Természetesen szeretjük az újdonságokat, így összegyűjtöttünk 3 izgalmas telefont, ami várhatóan idén a piacra fog kerülni.

One Plus 9 széria 

Ez a termékcsalád valószínűleg március-április tájékán kerül piacra, és jóval költség hatékonyabb opciót kínál a hasonló csúcstechnika birtoklására, mint például egy Samsung Galaxy S 21. 

A hagyományokhoz híven név szerint várható A One Plus 9, One Plus 9 Pro, és egy újdonság is érkezik, a One Plus 9 E. 

Közös jellemzőjük a magas frissítési gyakoriságú kijelző és a Snapdragon 888 chip.

A One Plus 9 pro legalább 120 Hz-t ígér, és IP68 minősítést kap a víz-és porállóságra vonatkozóan.  Nem is rossz! A fő kamera 48 megapixeles, mellette egy szintén 48 megapixeles ultra széles látószögű kamerát helyeztek el, a harmadik lencse viszont még mindig meglephet minket. A készülék 8 GB Rammal és 128 GB tárhellyel rendelkezik. Sajnos túl sok információt nem tudunk a telefonról, de eddig nagyon meggyőzőek az értékei! 

LG Rollable

Igen beszédes nevet visel az LG új fejlesztése, és meg kell hagyni, igazi különlegességről beszélünk. A cég vezetője is megerősítette a Rollable elnevezést, amit a hírek szerint márciusban láthatunk a polcokon, első körben Dél Koreában.  Az árát tekintve nem fogták vissza magukat, hiszen drágább lesz, mint a Samsung Galaxy Z Fold 2.  A hírek szerint 2300-3000 dollárba fog kerülni, de ezt el kell néznünk, hiszen kategóriájában új fejlesztést hoz az LG. Jelenleg a TLC és az Oppo is hasonló készülékeken dolgozik és a versenytársak meg jelenése minden bizonnyal csökkenti a húzós árat a későbbiekben.

Az LG maga közölt egy rövid GIF-et a telefonról, amin látszik, hogy a kijelzőt felfelé lehet gördíteni, így növelve a képernyő méretét, ami 6,8 hüvelykről 7,4 hüvelykre nő. Ezzel együtt számolnunk kell azzal, hogy a felbontás is más lesz, a nagyobb képernyőhöz 1600x2428-as, a kisebbhez pedig 1080x2428 felbontás tartozik. Aki igazán szereti a különlegességeket, az bizonyára nagyon várja a hivatalos bejelentést az új telefonról.

Oppo Find X3

Az Oppo nem olyan nagy név, mint a Samsung vagy Sony, viszont nem is sejtenénk, hogy ők gyártották az utóbbi években a legnagyobb riválisokat a piacon. Az Oppo Find X3 sorozat várhatóan az év első felében megjelenik meg. Lássuk mivel tudnak meglepni minket!

A pletykák szerint nagyot dobbant az Oppo kamerák terén, hiszen a telefon olyan makró kamerával rendelkezik, ami erősen hajaz egy valódi mikroszkópra, 25x-ös nagyítással és extra fényekkel az objektív körül. Ez egy teljesen innovatív fejlesztés, amit nem igazán láthattunk eddig a piacon.

A telefon minden bizonnyal rendelkezik majd NFC-vel, ami a kézi beszélő mindkét oldalán működik, tehát hátulról, a fizetési terminálhoz koppintva megérinthetjük a képernyőt. Ez a funkció lehet csupán egy apróság, viszont eddig nem igazam láthattuk ezt sem.

Az Oppo Find X3 várhatóan 3K felbontást tud majd, nagy frissítési gyakoriságú képernyővel rendelkezik, gyors töltést biztosít és várhatóan sok kamera lencse segíti majd a fotózást. 

Az biztos, hogy az idei kínálat nem hagy kivetni valót maga után, mindenki megtalálja a számára tökéletes telefont.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram