2024.03.03.TomiSpark

28 000 mAh-s akkumulátorral jön egy telefon az Energizer neve alatt

Ha valaki hosszú üzemidőre vágyik egy telefon esetében, az jól figyeljen, mert az Avenir Telecom bejelentett egy őrületesen nagy kapacitású akkuval felszerelt készüléket, amivel a korábbi rekordjukat is jócskán felülmúlták.

A The Verge beszámolója szerint a megnevezett cég bő négy esztendővel ezelőtt már előrukkolt egy 18 000mAh-s akkumulátorral felszerelt telefonnal, ami már akkor is meghökkentő volt, hiszen a prémium mobilok többsége is 5000 mAh körüli akkut kap napjainkban. Ennél azonban tudtak meglepőbbet alkotni, hiszen most bejelentették a Hard Case P28K nevű okostelefont.

Az Energizer nevével fémjelzett eszköz az Avenir Telecom szerint egy töltéssel akár egy hetet is képes kibírni, ráadásul IP69-es minősítést kapott, így akár hosszas és nehézkes túrákra is nyugodtan elvihetik magukkal a felhasználók. A beszélgetési idő 122 órára, míg a készenléti idő 2252 órára, azaz majdnem 94 napra terjed ki. Tölthető akár 33W-os gyorstöltéssel, de a cég egy 36W-os töltőt is mellékel, amivel másfél óra alatt 100 százalékra húzható fel a telefon. A nagy kapacitás viszont jelentős súllyal párosul, 27,8 mm vastag és 570 g súlyú Hard Case P28K több mint háromszor olyan vastag és nehéz, mint egy iPhone 15.

Fotók: Avenir Telecom

És bár nagyszerű dolgokra képes, azért specifikációit tekintve inkább egy belépőszintű dologról beszélhetünk, hiszen egy nem túl erős MediaTek MT6789 hajtja, nem 5G-képes, 8 GB RAM és 256 GB tárhely van benne, a kijelző egy 1080p-s LCD 6,78 hüvelykes méretben, ugyanakkor kapott három kamerát a hátulra és Android 14-et futtat.

Aki tehát csúcsteljesítményre vágyik ne ezt vegye, viszont jól járhatnak vele azok, akik szeretnek kalandozni és egy elképesztően strapabíró telefonra van szükségük, amire szinte bármikor számíthatnak. A hírek szerint durván 100 ezer forint körül tervezik értékesíteni világszerte, kivéve az Egyesült Államokban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram