2022.08.24.TomiSpark

2023 elejére várható a PlayStation VR2

Hivatalosan is bejelentette a Sony, hogy a következő év első hónapjaiban érkezhet meg a legújabb VR-headsetje. A februárban bemutatott újdonságra így még várni kell egy darabig.

Bár valószínűleg többen is abban reménykedtek, hogy karácsonyra már kezükben tarthatják a Sony VR eszközét, erről sajnos le kell tenniük az érdeklődőknek. A gyártó közel hat évvel az előd 2016-os debütálása után februárban mutatta meg a következő generációt, mely azóta sem vált elérhetővé, idén pedig már biztosan nem is fog.

Erről a Sony egy hivatalos bejelentést tett az Instagramon, melyben leírták, hogy a sokak által várt új integráció csak 2023 elején jelenik meg. A télen bemutatott termékkel a felhasználók már 360 fokos nézetben is élvezhetik a játékokat, amik akár 4000 x 2040 HDR-es formátumban is megjelenhetnek, valamint úgy építették, hogy jobban illeszkedjen a PS5 simább esztétikájához a dizájnt illetően.

Arról is tudunk, hogy megújult kontrollereket kapnak majd a vásárolók, ám az árát továbbra sem árulták el, így egyelőre a hivatalos megjelenési dátummal együtt ezt is homály fedi.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram