2022.09.27.TomiSpark

2023-ban már tényleg visszatér az E3

2019-ben tudták utoljára személyes jelenléttel lebonyolítani a rendezvényt a járványügyi helyzet miatt, ám a várakozásnak vége, a következő eseménynek már a pontos dátuma is megvan.

A videójátékok szerelmeseinek az egyik legjobban várt éves rendezvénye volt a múltban az E3 Expo, melyet az Entertainment Software Association és a ReedPop cégek közösen szerveznek meg, jövőre pedig már biztosan visszatér.

Az eseményt először 1995-ben rendezték meg Los Angeles városában, azóta pedig 2019-ig bezárólag minden évben összegyűltek a legnevesebb vállalatok, hogy jelen legyenek az egyik legfontosabb játékipari szakkiállításon.

Sajnos a világjárvány jelentősen átírta a dolgokat, így az E3-nak is keresztbe tett 2020-ban, bár azt azért érdemes hozzátenni, hogy egyébként is csökkent az ázsiója, hiszen a Sony már ekkor is távol maradt, de a szervezők nagy visszatérésre készültek.

2021-ben végül csak online tartották meg, az ideit pedig elhalasztották, hogy minden erőfeszítésükkel egy megújult fizikai és digitális E3-élményt varázsolhassanak majd a látogatóknak. Itt jön a képbe a ReedPop, amely olyan rendezvények szervezésében szerzett tapasztalatot, mint a PAX, az EGX és a Star Wars Celebration.

A 2023-as eseményre a hivatalos bejelentés alapján június 13-tól kezdve június 16-ig tart majd a Los Angeles Convention Centerben, de 11-én már egy előzetes online találkozóra is sort kerítenek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram