2021.07.19.admin-fazis

2021 legjobb ingyenes Android alkalmazásai

Cikkünkben összegyűjtöttük az év legjobb ingyenes Android alkalmazásait, melyeket a Play Áruházban találsz meg. Több mint 12 év telt el azóta, hogy a Google először elindította az Androidot, akkoriban még szinte lehetetlen volt elképzelni azt a rengeteg alkalmazást, melyet ma könnyűszerrel elérhetünk. Szinte minden témában léteznek már alkalmazások, most megmutatjuk azokat, melyek még praktikusabbá teszik a telefonhasználatot, ráadásul ingyen.

Ne telepíts duff alkalmazást!

Manapság hatalmas mennyiségű alkalmazás áll a rendelkezésünkre, ami viszont azt is jelenti, hogy minőség tekintetében gyakran találkozhatunk kifejezetten használhatatlan programokkal is. Kifejezetten nehéz jó alkalmazást találni, viszont számos technika létezik arra, hogy minél kevesebb duff alkalmazást töltsünk le a telefonunkra. Érdemes jól átgondolnod, mit töltesz le, ne sajnáld az időt a keresésre.

Color by Numbers Oil Painting - művészlelkeknek

A Play Áruházban rengeteg színező alkalmazás elérhető, de a Color by Numbers Oil Painting az egyik legjobb mind közül. Több száz nagyszerűen kialakított, bonyolult képet tartalmaz számos kategóriában, melyeket egyszerűen és intuitív módon színezhetsz. A képernyő alján számok helyezkednek el, melyek mindegyike egy színt és a kép azon részét képviseli, melyet ebben az árnyalatban kell kitölteni.

Ha megérintesz egy számot, akkor a kép összes releváns részére rákattintva kitöltheted a megfelelő színnel. Ez elsőre könnyűnek hangzik, viszont a képek részletessége miatt bizony fel kell kötnöd a nadrágszíjat. A képek általában több tucat számmal rendelkeznek, melyek mind számos apró részletet jelölnek, így korántsem gyors a kitöltés.

Over - az influenszerek kedvence

Az Over elnevezésű alkalmazás a közösségi médiában szereplő fotókat újabb szintre emeli, mivel minden olyan eszközzel rendelkezik, mellyel elegáns fotókat, képeket és szövegeket tartalmazó terveket készíthetsz. Az alkalmazásban készített művek egytől egyig kitűnően alkalmasak a közösségi média platformjaira. 

Az alkalmazás segítségével számos vászonméret közül választhatsz, melyek megegyeznek a közösségi média platformokon használt képarányokkal. Ezekhez könnyedén adhatsz hozzá képeket és szöveget különféle opciókkal, rengeteg betűtípussal. Lehetőséged van a színek, a pozicionálás és szinte minden beállítás elérésére. Az Over rengeteg előre elkészített grafikát is tartalmaz, mely színesíti a projektet, ráadásul az elkészült képeket JPG vagy PNG formátumban is elmentheted.

Sticker Maker - az egyedi emojikért

A WhatsApp alkalmazás mindannyiunk örömére támogatja a matricák használatát, így az emojik és GIF-ek mellett mostantól nagyobb emoji-szerű képeket is küldhetsz vele. Ha unalmasnak találod az alap matricacsomagot, akkor töltsd le a Sticker Makert és hozz létre saját matrica-csomagot.

Tölts fel egy képet az alkalmazásba és vágd ki azt a részét, melyet matricaként szeretnél használni. Ezt az ujjaddal irányítva is megteheted, de az alkalmazásban található eszközök is segítségedre lehetnek.

A képet el is forgathatod, majd elmentheted a saját csomagodba.  A csomagok legfeljebb 30 matricát tartalmazhatnak, de minimum három darabot kell kreálnod, hogy használni is tudd őket. Ha megszerkesztetted a matricákat, akkor el kell küldened a csomagot a WhatsApp-nak, ezután az egyéni matricák bekerülnek a felületre, így ugyanúgy használhatod őket, mint bárki más.

Ha a későbbiekben matricákat szeretnél hozzáadni vagy eltávolítani a csomagból, könnyedén megteheted.  Természetesen több csomagot is létrehozhatsz, melyeket tematikusan rendezhetsz is. A Sticker Maker egyszerű alkalmazás, viszont segítségével személyre szabhatod és megszínesítheted a személyes beszélgetéseket.

Reméljük, találsz olyan alkalmazást a felsorolásban, melynek szívesen hasznát veszed, hiszen ezek valóban jó programok és nagy előnyük, hogy ingyenesen elérhetőek. Érdemes kipróbálni őket, viszont bőven van még ötlet a tarsolyunkban, ezért a következő cikkünkben még több tippet hozunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram