2022.11.25.TomiSpark

12 új figurával köszönti 2023-at a Lego

Továbbra is megtartja jó szokását a dán játékóriás, és vadonatúj figurakollekciót dob piacra az év elején. A következő készlet a január 1-én debütálhat és a Series 24 név alatt kell majd keresnünk.

Miközben általában az igazán egyedi, részletgazdag, és ebből fakadóan elég drága készletekkel hívják fel magukra a figyelmet, amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy a Lego éves szinten több korábban még nem látott minifigurákat tartalmazó kollekciót szokott kiadni.

Ezt még 2010-ben kezdték el, jövő év elején pedig a 41. ilyen kiadás érkezik. Szokásukhoz valamiért az is hozzátartozik, hogy a tematikus gyűjteményeket - mint például a Disney vagy a Simpsons minifigurákat - nem tekinti a sorozat részeinek. Valószínűleg ezért is kapja meg a Series 24 nevet.

Fotók: LEGO

Az újdonság 2023 első napján debütál, így akik esetleg ezeket tennék a karácsonyfa alá, azoknak csalódniuk kell, ugyanakkor elég jónak tűnik a mostani összeállítás, ami talán kárpótolja a rajongókat. A készlet 12 figurából áll, ebben pedig szerepel például a képen látható Spacebaby egy barna szkafanderbe bújtatott űrhajóssal egyetemben, de van más érdekesség is.

Lesz itt labdarúgó játékvezető, rikkancs, robot harcos, répa vagy T-Rex jelmezbe öltöztetett figura és még hasonlók. Mindezt darabonként lehet majd megvásárolni 5 dollárért, az egyes csomagokban pedig meglepetés, hogy melyiket rejtették, de a gyártó állítása szerint érdemes gyűjteni ezeket, hiszen ezek a készletek fejlesztik az ötévesnél idősebb gyermekek kreativitását.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram