2022.04.27.TomiSpark

10 milliónál is többen streameltek játékokat az Xbox Cloud Gamingen keresztül

Ha pusztán a számokat nézzük, kiválóan áll a Microsoft. A cég harmadik negyedéves eredménybeszámolóján kifejezetten pozitív statisztikákról számolt be.

Rengetegen kipróbálták már az Xbox felhőalapú játékszolgáltatását a Microsoft adatai szerint. A vállalat vezérigazgatója kedden értékelte a platform eredményeit, amivel az elmondottak alapján eddig abszolút elégedettek lehetnek.

A Satya Nadella által prezentált számok alapján eddig több mint 10 millióan streameltek már játékokat az általuk üzemeltetett szolgáltatáson keresztül, és ami fő, ez egy konkrét adat, amit a konkurenciák esetében általában nem láthatunk. A Google például nem közölt hasonlókat a Stadia eredményeiről.

A Microsoft adatai alapján a Game Pass népszerűnek bizonyult, hiszen 25 millió fölé nőtt az előfizetőik száma, az egy évvel korábbi 18 millióhoz képest, igaz ebben nem tudjuk, hogy beleszámolták-e azokat, akik már lemondták a szolgáltatást.

A The Verge hírei szerint a vállalat a hardvereladások terén is erős eredményeket ért el, hiszen az Xbox most érte el 11 év óta a legjobb márciusi eladási teljesítményét, és a következő generációs eszközök is sokkal könnyebben elérhetővé váltak. A Microsoft kedden közölte, hogy az Xbox hardveres bevételei 14 százalékkal nőttek, de Amy Hood, a Microsoft pénzügyi igazgatója figyelmeztetett, hogy a kínai gyártás leállása hatással lehet a jövőbeli hardvereladásokra is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram