2022.07.27.TomiSpark

1 millió dolláros versenyt hirdetett a Huawei

A vállalat Apps Up néven már harmadik alkalommal indítja el az alkalmas-fejlesztőknek szóló pályázatát, melyen öt kategóriában díjazzák majd a legjobbakat.

Igazán nagyra értékeli a fejlesztők munkáját, valamint az innovációkat a Huawei, ezért ezt prezentálva ismét útjára indul az Apps Up. A felhívást még 2020-ban tette közzé először a Huawei Technologies, akkor kitűzve azt a célt, hogy globálisan lehetőséget adjon a sokra hivatott embereknek.

A verseny ezúttal Ázsia-csendes-óceáni részén, a Közel-Keleten, Afrikában, Európában, Kínában, és Latin-Amerikában indul el, és három szakaszra oszlik. Először a regisztráció és a nevezések benyújtásával kezdődik, majd következik a bemutatók időszaka, amit zárásként a regionális döntők követnek.

Fotók: Huawei

„Abban bízunk, hogy a fejlesztők tudásának köszönhetően az eddiginél is több emberhez juttathatjuk el az intelligens alkalmazásokat és élményeket a digitális jövőt szem előtt tartva” – mondta el Wang Yue, a Huawei Consumer Cloud Service Application Ecosystem BU elnöke a vállalat hivatalos közleményében.

A megmérettetés összdíjazása 1 millió dollár, a résztvevőket pedig öt kategóriában értékelik majd. Ezek a Legjobb alkalmazás, a Legjobb játék, a Legjobb társadalmi hatású alkalmazás, az All-Scenario Coverage és a Tech Women's Award lesznek, valamint ezeken felül még pluszban a Honorable Mention díjakra is pályázni lehet, a regisztrációra pedig október 9-ig van lehetőség.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram